Content protected by Whocopied.me

Sea Manta - Din legekammarat fra Aquarius

 

Sea Manta er den frække pige i klassen. Vi kan ikke kalde det en dreng, for alle Kajak Freaks har en lille flirt med hende - eller skal vi kalde det en affære? Det er den kajak, der er sublim til bølgeleg, fordi du her vil opleve en overlegenhed: kombinatio-nen af kontrol over kajakken og manvørebarheden i bølgerne gør legen let og sjov. Du vil opleve, at teknik og leg går ud i ét. Sea Manta er populær hos Kajak Freak - så meget, at den har et kælenavn - ligesom man korter navne af på folk, man kender, kaldes hun her i huset slet og ret for Manta. 
For hun er nuttet og lidt kortere end resten af Aquarius familien. Hun har fra første gang samt-lige freaks klappede rumpen i kajaksædet, charmeret sig ind på dem alle. 

 

 


Manta har et twist af vildskab, men kun hvis du giver hende lidt snor i bølgerne, og det er svært ikke at holde af den egenskab, hvis man er til leg på sin tur. 

 

 

Det vil være forkert at sige, at Sea Manta fra Aquarius kun er til tricks og surf, for det er en havkajak, der rummer rigtig mange anvendelsesmuligheder. Den følger dig og lystrer din krop, så du vil her opleve en suveræn kontrol i din nye legekammerat - fantastisk manøvrebarhed. Det er intet problem at hoppe i Sea Manta, når du skal på en længere tur i moderat vejr, hvor det samtidig kræver oppakning. Havkajakken har en god fart og stor bagageplads, og det er en fordel til dine lange ture i moderat vejr, hvor det kræver oppakning. For når alt kommer til alt, så er Sea Manta en all-round havkajak der med sin lidt vilde side, kan imødekomme vildbasserne. 

 

 

Hvad siger freak’sne om Sea Manta?


Jeg har spurgt vores instruktør, som i en periode har testet Sea Manta i flere typer vand. 

"Der er en skøn og virkelig praktisk alsidighed, når man sidder i en Sea Manta. Er du mest til en dejlig weekendtur med overnatning i stille vejr er det intet problem i Sea Manta. Kommer du på din vej gennem strømmende vand vil du opleve, at Sea Manta klarer det det rigtig godt. Det er fornøjelse at surfe i den og mærke farten når du rider på en bølge. Kajakken er rigtig god til at lege på kanten, både når det kommer til at padle på flad vand og i bølger. Kajakken har en rigtig god volumenplads i cockpittet, som giver god plads til lange ben - jeg er en stor fyr med lange ben, så inden jeg kom afsted første gang havde jeg mine betænkligheder, men det gik overraskende godt: det er en leg og jeg havde en fest på vandet. Bevægelsesfriheden er enormt vigtig, når du skal arbejde rigtigt med benene, og det er der tilpas med i Sea Manta. Kajakken er superstabil i bølger og på flad vand - det var jeg første gang virkelig overrasket over. Det er så lækkert. Den reagerer hurtigt og er overlegentmanøvredygtig. Den er let at rulle i og redningergår rigtigt godt. Sædet er lækkert at sidde i og det gør, at man har lyst til at sidde i den hele dagen. Det er luksus, når man skal på langtur, og gerne leger lidt under vejs."

 

 

 

Svesken på disken: 

Kan vi få lidt forklaring her? Hvad er det så rent byggeteknisk, der gør den flyvende i bølgerne?

 

Sea Manta er en meget gennem tænkt kajak, der med sin fine spring og lille V bund går fint hen over bølger, og er derfor oplagt emne til alt leg og surf. Sea Manta har ekstra volumen foran: dens shine er længere fremme, og det gør, at du kan blive lægere på toppen af bølgen uden at dykke for tidligt ned i bølgen. Det giver en overlegen kontrol, som du ikke har, når kajakken ført er dykket i dit surt - så skal du enten til højre eller venstre. Du har altså kontrollen i legen på en bedre måde, fordi der er tænkt meget over at optimere manøvrebarheden. Kajakkens cockpitplacering er meget velafbalanceret, hvilket gør den let at manøvrere, så du rigtig kan komme til at lege i bølgerne. Selv om det er en forholdsvis lille kajak, har den et ganske fint læssekapacitet og stor bæreevne. 

 

 

 

Sea Manta har en større flade oppe under båden end resten af sin familie fra Aquarius og det gør den oplagt til leg, fordi det gør kajakken flyvende over bølgen. Weee- følelsen forlænges ganske enkelt, når du suser i bølgerne i en Manta. 

 

 

 

 

 

Aquarius - innovation, kvalitet og funktionalitet
Aquarius havkajakker udmærker sig ved at de gennem erfaring, ekspertise og design tager rigtig mange gode og stærke valg, når de designer både. Aquarius kajakkernes kombinationen af materialevalg og design giver dig lette og stærke havkajakker, som absolut er i den førende liga hvad angår havkajakkernes high end bedste kvaliteter. Kombinationen af carbon/kevlar, kork og fiber giver stærke og robuste havkajakker uden at tynge vægtmæssigt. Aquarius havkajakker er meget langt fremme teknologisk, når det kommer til sejlegenskaber: Den byggetekniske kvalitet og det flotte design skaber de absolut bedste oplevelser på vand. Et eksempel herpå er cockpittet i en Aquarius kajak: Der er
brugt 100-vis af timer på udviklingen af design – og det udmærker sig ved for eksempel en optimal siddekomfort, som giver dig mulighed for flere timer i kajakken. Aquarius er særligt gode til at designe og skabe kajakker, med bevægelighed. Det må ikke forveksles med ustabilt: Kajakkerne er på én gang er lette at styre og samtidig træner og udfordrer dine ro-evner, så du udvikler dig og bliver bedre. 

 

 

 

 

Ansvar og kvalitet følges ad - Håndværk og know-how er ingredienserne. 

 

 

Aquarius Sea Manta - Materialer
Alle komponenter på havkajakken Sea Manta – Luger, skeg, lugearmene, gummiringen til lugerne – kommer som standard fra finske Kajak Sport, som er førende producent på sit område. Her er valgt den bløde lugemodel – den er fleksibel og blød i kvaliteten, og det gør den let at arbejde med og på- og afmontere. Foretrækker du en anden type luge, skeg mm. er det selvfølgelig muligt at til-vælge dette.

 

 

 

 

 

Eminent siddekomfort
Sædet på Aquarius’ havkajakker er gennemtænkte og for-mede, så din krop får bedste kontakt med kajakken. Når du sidder i kajakken vil du opleve, at det føles, som kajakken er støbt til dig – og det er den også. Rygstøtten er et bredt bånd, der støtter lænd og ryg lige præcis der, hvor du mest har brug for at have ekstra støtte, når du padler. Sædets kontruktion er udtænkt og designet sådan, at du samtidig har optimal bevægefrihed under rul, leg og kantning osv.. 
Sædet er udformet med riller, så der er sikret mest effektive lufttilførsel. Det gør, at du ikke sidder i en vandpyt i dit cock-pit. Rillerne gør, at varme, fugt og vand løber fra sædet. Der er altså tænkt på ventilation – mange andre mærker frem-stiller havkajakker med et limet sæde, og her er der desværre ikke indtænkt, at kroppen afgiver varme, som skal ledes væk. Siddekomforten er enormt vigtig at få testet af, når man skal vælge sin havkajak – og her er Sea Manta i front.  Da sædet er unikt og har en særligt god ergonomisk pasform med en meget behagelig rygstøtte i form af et bredt bånd, der støtter lænden, lige dér hvor den sidder bedst: Det giver følelsen af at kajakken er støbt til din krop.

 

 

>>> Se Sea Manta i bølgerne i filmen her - helt fantastisk kajakoplevelse du bør unde dig selv - Klik nedenfor >>>>>>

 

 

 

 

 

g.co/verifyaccount