Content protected by Whocopied.me

Reed Aquatherm - Sprayskirts og Beklædning til Havkajak

Reed sprayskirt er kendt og elsket af mange – er du entusiast har du måske endda endnu flere af deres produkter, udover cockpitcoveret, såsom sokker, shorts, handsker, balaclava, Brimm hat osv. Kajak Freak havde besøg af Chris, som er skaberen af Reed – og det er en oplagt lejlighed til at kigge lidt på, hvem han er og hvad der ligger bag det stærke brand

Reed – og Chris -  er gennem efterhånden en lang årrække en ven af huset og det er en ære at kunne præsentere dem sammen med os på messen. 
Reed blev faktisk introduceret blandt de første hos Kajak Freak i Danmark, da Brian personligt blev begejstret for produkterne og valgte at tage dem hjem i sin dengang ret lille butik. 


Siden har de af deres mange dedikerede kunder fået loyale fans som holder af deres produkter – fordi de holder, og virkelig er enestående og fantastiske til det de laver: Nemlig gode solide produkter, som både er enkle og i et fantastisk materiale.

 

 

Reed er fysisk placeret i Devon, England – og her produceres alle produkter. De er håndlavet på deres egen systue og selvom Reed er et populært og velanset mærke, så fastholder de deres værdier og netop omhyggeligheden. Der produceres sprayskirts osv. af erfarne syersker, som i årevis har haft tjansen – og kender materialet, målene og designet. Det er som det altid har været og som det skal forblive fremover. 
Reed bliver solgt over hele verden og det er populært ikke bare til kajaksporten, men også til mange andre outdoorssportsaktiviteter. 
Og hvad er det så, der får så mange dedikerede kajakroere til at foretrække netop Reed frem for så meget andet? 


Reed Chillcheater® har udviklet Aquatherm® og Aquatherm Fleece®, som er revolutionerende lette og holdbare materialer, som der giver isolering mod vind, vand og vejr og samtidig giver beskyttelse mod UV-stråler. Det er super fleksibelt og strækbart og medvirker til at give en eminent og helt unik komfort. Strækbart og holdbart materiale, som er 20 gange mere slidstærkt end neopren – det er en super vigtig kvalitet for kajakudstyr og er særligt med til at gøre Reed så populært. 


Aquatherm danner sammen med Transpire Fleece og andre Reed® innovative stoffer grundlaget for en række supertermiske og lagdelte systemer, der bruges over hele verden af konkurrence- og rekreative sportsudøvere – og entusiaster, freaks og vandhunde. 
Reed Chillcheater er design i intelligent materiale – det innovative design skaber nemlig den ultimative komfort, uanset forholdene. En Chillcheater® giver en termisk barriere svarende til en traditionel våddragt, men er lettere, mere fleksibel og er nemmere at få af og på.
Den glatte ydre overflade af polyurethan afgiver vand utroligt hurtigt og minimerer virkningerne af vindafkøling. 


Der er en bagtanke med den sorte signaturfarve, som de fleste produkter er udført i – Den er ikke valgt uden grund: Den matsorte finish maksimerer også varmeabsorptionen fra solen og sammen med kropsvarmen opretholder du et tyndt lag varmt vand mellem din hud og stofferne. Det giver dig et stykke udstyr der er UV-beskyttende og åndbart med vandtæt ydre overflade. Samtidig går du ikke på kompromis med komforten og bevægeligheden: Det føles som blødt, hurtigttørrende, varm strik på din hud. 


Der er tænkt på det hele – for det fylder også minimalt: Produkterne er ultraletvægts, der pakkes helt småt sammen til rejser og er i din bagage mere fleksibel end en traditionel våddragt.

Designet er forseglet med vandtætte tapings som sikrer at alle sømme er forseglede så vandet ikke trænger igennem 
Produkterne fra Reed er således gennemtænkt hele vejen igennem – det har for Chris været vigtigt at skabe produkter, der holder på alle parametre – og sikrer, at de holder dig varm og tør fra top til tå når du er på vandet i din kajak. 

 

Aquatherm Fabrics er revolutionerende og letvægtsstof, der er mere fleksibelt og lettere end en traditionel våddragt. Det er vindtæt, vandtæt og tørrer hurtigt. Både Aquatherm og Aquatherm Fleece er udviklet af Reed Chillcheater®, og de giver optimal beskyttelse mod UV-stråler og isolering mod vind og våd. Disse innovative stoffer, sammen med Transpire Fleece og andre Reed® stoffer, danner grundlaget for en række supertermiske og lagdelte systemer, der anvendes af konkurrence- og fritidssportsfolk over hele verden.

 

Transpire Fleece – et af Reeds kendte og elskede nøgleprodukter

Transpire fleece stoffet har en utroligt behagelig, tæt børstet fleece på indersiden og en glat strikket overflade på ydersiden. Stoffet er imprægneret med Scotchguard, et holdbar, fugttransporterende produkt, der gør fleecen meget hurtigtørrende og gør disse beklædningsgenstande varme, våde eller tørre. Disse fleecetrøjer skal bæres i kontakt med huden på alle punkter for at maksimere stoffets gode svedtransporterende egenskaber. Trådene er også belagt med et antibakterielt middel for at opretholde friskheden. Disse fleecetrøjer har en vægt-til-varmeforhold, der er ledende i klassen.

 

Hør her Chris beskrive funktionen af deres særligt og utroligt effektive fleece – og hvorfor det er denne du bør overveje som inderste lag i din påklædning på vandet på ture i havkajakken:

 

 

 

 

Reed Chillcheater - Intelligent Fabrics, Innovative Designs. For ultimativ komfort, uanset vejret.

 

En Chillcheater® giver en termisk barriere, der minder om en traditionel våddragt, men den er lettere, mere fleksibel og nemmere at tage af og på. Det glatte polyurethan-ydermateriale kaster vandet af sig og minimerer effekten af vindafkøling. Den matte sorte finish absorberer varmen fra solen og opretholder sammen med kropsvarmen et tyndt lag af varmt vand mellem din hud og stoffet. Det er også UV-beskyttende, åndbart og har en vandtæt yderside. Reeds sprayskirts er kendt og elsket af mange – og da vi havde besøg af Chris fik vi ham til at fortælle lidt mere om de fantastiske sprayskirts til havkajak – klik på filmen og hør mere om det her:

 

 

Frem med den røde løber...  Her kommer Aquatherm

Aquatherm er absolut og bogstaveligt talt toppen af poppen – det bruges nemlig også af de største stjerner under mange filmproduktioner, fordi Aquatherm er så eminent et produkt at det simpelthen er uden sammenligning det der efterspørges. 

 


 

Af kendte ansigter fra det store lærred, der gladeligt hopper i Aquatherm fra Reed kan nævnes: 

·         Rami Malik

·         Sir Antony Hopkins

·         Eddie Redmane

·         Sandra Bullock

·         Halle Berry

·         Daniel Craig

·         Keira Knightley

·         Ewan McGregor

·         Johnny Depp

·         Nicole Kidman

·         Scarlett Johansson

·         Demi Moore

·         Christian Bale

·         Liam Neeson

·         Jack Black

·         David Tennant

·         Donald Sutherland

·         George Clooney

·         Jude Law

·         Heath Ledger

·         Emma Thompson

·         Julia Sawalha

·         Dawn French

·         Johnny Vegas

·         Domhnall Gleeson

·         Tim Roth

·         Julie Walters

 

Læs også en produktgennemgang/ anbefaling af Reed Chillcheater her: http://brinkhavkajak.blogspot.com/2012/06/reed-chill-cheater-test.html

Husk: Kajak Freak har det største udvalg af Reeds produkter - næst efter Reed. Køb dine Reed produkter hos Kajak Freak  - vi har fri fragt.  

 

 

 

g.co/verifyaccount