Content protected by Whocopied.me

Black Friday

Black Friday er her! Velkommen til en dag fyldt med fede tilbud - Der er masser at komme efter: 

 

Gå direkte til kategorierne her: 

 

         

   

Hvad er Black Friday?

Ja, hvor stammer Black Friday fra? For bare få år siden var fænomenet Black Friday ret ukendt i Danmark, og det var helt uforståeligt at se tv-indslag fra for eksempel USA, hvor folk kaster sig ind i butikker og ofte kommer op at slås over et Tv eller andet, der er sat markant ned til begivenheden. Fænomenet er over 30 år gammelt og har altid været fredagen efter Thanksgiving.

 

Hvorfor hedder det Black Friday?

Dagens navn stammer oprindeligt fra Philadelphia, hvor det blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik af fodgængere og biler som opstod dagen efter Thanksgiving. Betegnelsen Black Friday begyndte før 1961 i området og vandt bredere indpas uden for Philadelphia omkring 1975. Senere indførte detailhandelsbranchen en alternativ forklaring: At detailhandlerne generelt ikke tjente penge fra januar til november og Black Friday var en markering af det vendepunkt, hvor de begyndte at få sorte tal på bundlinjen.

 Black Friday er nu kommet til Danmark, som en begyndelse på julehandlen – dog i en noget mere afdæmpet og rolig udgave. Men der er mange gode Black Friday tilbud, hvor du kan få stor rabat og måske de ting du ellers kun drømmer om?

Black Friday er efterhånden blevet en dag, mange planlægger efter – både fordi, der er mange gode tilbud og udsigten til store besparelser er tillokkende, når julemåneden kan gå hen og blive dyr. De fleste butikker og hjemmesider har fået øjnene op for salget på denne dag – og mange udvider med black week, black november eller black weekend for både at sikre, at alle kunder kan nå forbi – og for at skabe den bedste omsætning. Vi kan ikke komme udenom det: Black Friday er kommet for at blive. Det er en af årets største forbrugsfester fyldt med gode tilbud og rabatter. Du kender sikkert også mennesker i din omgangskreds, der tager fri, står i kø og er klar til at sikre sig de mange vilde Black Friday tilbud.   

I 2018 købte danskerne for 1.94 mia. kr. i løbet af hele Black Friday-perioden. Det forventes, at danske netbutikker i 2019 vil runde en onlineomsætning på over en halv milliard. Black Friday øger også lokalbutikkernes indtjening: de fleste danskere går i lokale butikker og handler på dagen.

 

Hvornår er Black Friday?

Black Friday er altid fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Derfor varierer datoen fra år til år. Den vil dog altid finde sted mellem d. 23. og d. 29. november.

Datoerne for de næste par års Black Friday er:

2024 afholdes fredag d. 29. november 

2025 afholdes fredag d. 28. november 

2026 afholdes fredag d. 27. november

Kajak Freak deltager også i Black Friday, hvor det hos os er den ene dag – Her får du ekstra gode tilbud og rabatter på dagen. Her kan du spare rigtig mange penge – også på produkter, som ellers sjældent eller aldrig sættes ned eller har rabatkode. Det er den perfekte anledning til at sikre sig de fede julegaver for færre penge til dem du holder af. Vi fejrer Black Friday både i kajak centerets butik og online: nemt, hurtigt og billigt. Du kan i princippet sidde hjemme i din lune stue i nattøj med din computer og shoppe de ting, du og dem du holder af ønsker jer allermest uden at sprænge budgetter.

 

Black Friday – er det egentlig noget at gå op i?

Vi kan ikke komme uden om, at Black Friday er taget kærligt imod i Danmark. Bevidstheden om at liiiige vente til dagen med at købe noget er meget tydelig. Vi ved godt, at rabatten og de gode tilbud er lige om hjørnet.

Dansk Erhverv laver hvert år rapporter over danskernes forbrug – og det er tydeligt, at Black Friday er kommet for at blive:

 

9 ud af 10 danskere (92%) kender til dagen

Hver femte (21%) planlægger at købe ind på dagen

28% af alle danskere foretog et køb på Black Friday i 2016

Danskerne shoppede for ca. 2 mia. kroner i 2018

2.219 kr. var gennemsnitsbeløbet i 2016

71% planlægger at bruge Black Friday til at købe julegaver

Black Friday er særligt populært hos unge og børnefamilier: 41% under 30 år forventer at give den gas og nappe de mange gode tilbud på Black Friday.

 

Black Friday - Hvad kan du så finde hos Kajak Freak?

 

Vi har sammensat nogle rigtigt spændende tilbud til dig - Her kan du læse mere om kategorierne. 

 

FREAK OUT TILBUD – Tilbudskassen. Her er altid gode tilbud. I forvejen nedsatte varer nedsættes ikke med yderligere 20%.

 

Havkajakker – Tjek vores fede tilbud på havkajakker i både fiber og plast. Du får på Black Friday fede rabatter på kajakker. Her finder du i år priser HELT i knæ - vi er under 10.000 på vores BÆACK FRIDAY tilbud - men du skal være hurtig, for der er begrænset antal. 

Du kan naturligvis som altid også se og prøve vores topliner mærker inden for havkajak: Valley - Aquarius - North Shore 

Pagajer / Padler: Her får du – 20% på Black Friday. BEMÆRK: Ikke-delbare pagajer undtaget

 

Sprayskirts: Her får du – 20% på Black Friday. Du finder her de fedeste sprayskirts fra mærkerne: HF REED SEALS KAJAK FREAK PADLER NRS

 

Beklædning: Her får du – 20% på Black Friday. Her kan du finde det fedeste friluftstøj og beklædning til vandsport særligt udvalgt af over-freaken. Du finder her trøjer, bukser, shorts, våddragter, tørdragter, huer, alt til inderbeklædning, jakker, vådsko og fodtøj, handsker – også i neopren. Kategorien spænder bredt i de fedeste mærker: REED LEVEL SIX, NRS, ARTISTIC, AQUA LUNG, SMARTWOOL, ACLIMA,  SEALS, PADLER

 

Svømmeveste: Her får du – 20% på Black Friday. Her finder du svømmeveste fra alle de bedste mærker: NRS – AQUARIUS – ASTRAL  - BALTIC

 

Sikkerhedsudstyr: Her får du – 20% på Black Friday. Du finder alt hvad du skal bruge i forbindelse med sikkerhed på vand i denne kategori. Beskyttelse, Bugsering, Førstehjælp, Lys & Knive, Navigation, Opdrift, Pagajsikring, Pagajflyder, Hjelme

 

Transport & Opbevaring: Her får du – 20% på Black Friday. Her finder du alt til Opbevaring, På Bilen, Kajakvogne.

 

Vandtæt indpakning: Her får du – 20% på Black Friday. Her finder du alt hvad du har brug for i vandtætkategorien. Drybags, Aquapacs, Kameraetui, Kortlommer.  

 

Camping / friluftsgrej: Her får du – 20% på Black Friday. Alt hvad du skal bruge, når i trækker kajakken på land og slår lejr.

 

Kajak livsstil: Her får du – 20% på Black Friday – find det ekstra lækre tøj her eller merchandise for en ægte kajak freak.

 

Tasker: Her får du – 20% på Black Friday – kig i kategorien og find pagajtasker, reservepagajholder, dækstasker, dæksnet, og ekstrastore tasker til opbevaring af dit dyre fede grej, når kajakken er på land.

 

Husk: Vi står altid klar med gode råd og vejledning

Vi glæder os til at fejre Black Friday med dig på www.kajakfreak.dk og du er meget velkommen forbi vores 2500m2 store butik. Som altid er du velkommen til at stille spørgsmål til modeller, grej, udstyr og tilbehør. Når du kommer forbi, sikrer du dig den bedste vejledning, alle de gode råd, så du ender med det rigtige til dine behov.

Nogle produkter, som for eksempel en havkajak, kan være en fordel at opleve fysisk, inden du køber. Det kan være svært at vurdere ud fra nogle billeder og mål, om den er lidt for lille, lige tilpas eller for stor. Men når du sætter dig ned i kajakken og måske tager prøvetur, forsvinder tvivlen ofte som dug for solen. Vi bor lige i vandkanten.

Havkajak havkajak købes havkajak kursus  Havkajak tilbud kajak havkajak brugt havkajak havkajak til salg havkajak københavn havkajak århus       havkajak dba dba havkajak havkajak brugt

havkajak bornholm Havkajak fredericia  billig havkajak havkajak hasle Kajak havkajak perception

bedste havkajak til prisen havkajak begynder havkajak bedst i test havkajak pris  havkajak priser rodskov havkajak havkajak kurser havkajak salg

pagaj kajak pagaj pagaj holstebro Werner pagaj kajakklubben pagaj pagaj kajak  jantex pagaj  hvad er en pagaj gram pagaj pagaj til kajak Wing pagaj braca pagaj delbar pagaj kano pagaj

g.co/verifyaccount