Content protected by Whocopied.me

Se butikken

Smugkig vores kajakcenter inden du kommer 

- Her er alt i grej & udstyr - og kajakker i lange rækker. 

 

Aaarh - men i bor så langt væk! Det hører vi ind imellem - men langt væk fra hvad?Vi ligger lige i vandkanten, så ud over at kigge, mærke og snuse til det hele - så kan du også prøve det lige udenfor.  

Kig forbi - du er mere end velkommen til at klappe kajakkerne ;-) Kajak Freak er virkelig meget kajak - og meget mere til!  

Se gerne filmen her - der er MASSER at kigge på i i Kajak Freak Kajak Center - og vi følger jer gerne helt ud på vandet:  

Kajak Freak - Kajak Centeret 

Kom med helt ind i butikken ved at se vore lille korte film her under:

 

 

 

Et lille kig i butikken inden du kommer - Vi har flere haller fyldt med grej, udstyr og beklædning - og kaffe på kanden. 

 

 

Events og Arrangementer 

 

Vi har allerede mange gode minder og grin i Kajak Centerets historie - og skal du være med, så tjek gerne vores eventkalender ud, så du kan melde til og være med næste gang. 

Vi har også spændende arrange menter for virksomheder, grupper og klubber. Se mere her eller send os en mail - så skræddersy vi også meget gerne, så det passer til jer 

 

Vi tilbyder for eksempel: 

 

Mentaltræning & Kajak - Sjovt og udfordrende på samme tid. 

Book en instruktør - Kom i gang - eller bliv bredre med pro-tips 

Kajak Camp - Årets 'det skal du da bare med til'- arrangement 

Kajak & Suppe - Tur og spis sammen: virelig hyggelig og meget populært 

Kajak & Grilhygge - særligt populært hos virksomheder. 

 

Du kan også sikre dig at få ale info om arrangementer - og vores nyhedsmagasin Freak Out så snart der sker noget nyt lige her

 

 

 

Kajak Camp 

 

Årets fedeste event hos Kajak Camp 

 

 

 

Ferie for Alle Messe

 

Hvert år deltager Kajak Freak på messen Ferie for Alle i Herning. Vi går all in med pool som især får bølgegang og sjaskeri, for der er mulighed for at prøve alt vores grej, får rådgivning og protips. i har som regel flere af producenter, designere og lignende fra de brands vi så nøje har udvalgt at føre i butikken, sådan at du kan sikre dig en særlig god rådgivning og en ekstraordinær oplevelse, når du besøger vores stand. 

 

 

 

Klik på billede og se hele udsendelsen på Tv Midt Vest. Så får du et godt indblik i hvem du handler med hos Kajak Freak.

 

 

Butikken i Handbjerg Holstebro - Find Kajak Freak 

Sådan ser butikken ud udefra - så er du i tvivl om, om du har fundet frem til vores kajak center - så er du fremme, når du ser disse bygninger: 

 

 

 

 

 

 

Vi glæder os til at se dig i vores fysiske butik på Strandvejen.

 

Vi bor i vandkanten ved Limfjorden med Handbjerg Marina som nærmeste nabo.

g.co/verifyaccount