Content protected by Whocopied.me

 
Mr Freak er den lille glade fyr på det gule skilt. Han er vild med kajak og har været det siden han som 12-årig kom ind under kajakklubben Pagajs vinger.

Her er han opvokset. Først som konkurrenceroer med træning 7 dage om ugen, og siden som pionér inden for mange andre kajaktyper.

Mr. Freak er mere kajakroer end han er sportsmand. Han har altid sat en stor ære i at kunne kontrollere alle typer kajakker under alle forhold. Når du kommer i butikken, vil du derfor møde en god indsigt i alle produkter og behøv, du kan have i butikken - Det kommer af praktisk erfaring og ekspertise. 

 

Mange vil betegne Mr. Freak som et stort legebarn - for hvilken mening er der med at stille sig på ét ben i en racerkajak – lige bortset fra tilfredsheden med, at det kan lade sig gøre?.

 


Efter flere år som formand for Kajakklubben Pagaj, fandt Mr. Freak sin plads for alvor som børnetræner i Pagaj. Her kunne han give begejstringen for kajak videre til nye kajakfreaks, der senere blev blandt Danmarks bedste padlere inden for både kapkajak og whitewater kajak. I 2003 blev Mr. Freak kåret som årets ungdomstræner i Holstebro.

Han elsker vand og jo mere vand desto bedre: Jo større bølgerne er, jo sjovere synes Mr. Freak, det er. Derfor har whitewater-kajak også altid været hans favorit: fordi det er meget teknisk og fyldt med aktion.

Efter flere år som fuldtidssælger for importøren af kendte kajakmærker, som bla. Prijon, Nrs, Reed, Aquapac, Rainbow, og Smartwool, fik han i 2009 fik han selv lyst til at åbne sin egen butik – og hvad var mere naturlig end at kalde den KAJAK FREAK.dk ? 

 


 

g.co/verifyaccount