Content protected by Whocopied.me

Valleys Enestående 3-lags Plast

 

Guide til dig: Den bedste havkajak i plast

Der skal stå Valley på din kajak, hvis den er af plastik 

Når det kommer til plastkajakker er der ingen over og ingen ved  siden af Valley. Valley er veteran inden for produktion af havkajakker

Siden 1970erne har Valley designet og produceret nogle af markedets bedste havkajakker, særligt i plast er Valley exceptionelle i forhold til andre brands. 

 

 

 

 

Valleys støbeteknik sikrer, at plastlaget er lige tykt fordelt over hele kajakken. Det kan altså ikke lykkedes at lave en havkajak i plast uden at have præcisionen med – det kan mærkes på hele sejloplevelsen og med tiden også på holdbarheden.

Der findes andre anerkendte mærker på markedet, der også promoverer 3-lags plast som deres kvalitet, men der er ikke eksempler imellem, som evner at støbe og fordeler med samme præcision som Valley.

Selv helt ude i enderne på kajakken og rundt i finnekassen er den unikke 3-lags plast nøje og præcist fordelt i samme tykkelse overalt.

Der er ingen helligdage – havkajakken er i højeste kvalitet på sit felt, når det kommer til materialevalg og produktion.

Det er dét der gør hele forskellen og som sikrer Valleys position som nr. 1 producent af plastkajakker.

Kvaliteten giver dit køb en særlig sikkerhed.

 

Valley er en klassiker
 
Endda en optimeret og gangbar klassiker. Populariteten gør, at gensalg af en Valleykajak holder også god pris, hvis du kommer i tanke om at ville af med den – men hvem vil andet end at have en Valley, når man først har siddet i en?

 

 

Hvad er forskellen så på plast og glasfiber?

 

Er det plast ikke bare en billig og mindre god version af den RIGTIGE havkajak i glasfiber?

Styrken ved glasfiber er helt bestemt stivheden i materialet. Jo mere stiv og fast materialet er, jo bedre sejloplevelse får du. Med den 3-lags plast Valley har udviklet kombineret med støbeteknik og nøjsomhed, når det kommer det præcis og lige fordeling i alle kroge af designet nærmer du dig samme stivhed, som du finder i glasfiber.

 

Valleys plast giver dig samtidig alle de robuste fordele ved en plastkajak, som er følsomt hos en glasfiberkajak: 

 

  • Du undgår at gel-coaten perforeres
  • Du kan være ubekymret på en helt anden vis, hvis du er til vild bølgeleg:
  • Du skader ikke din havkajak lige så let som i en af glasfiber.

 

 

Overfladen i Valleys plast er behandlet således, at havkajakken ikke ridses let. Den er pæn i mange år frem ved almindelig brug – og den er perfekt på stranden trods sten, strandskaller og hvad der ellers kan ridse og mærke en havkajak, når den trækkes på land. havkajak, der er populær i klubber, fordi design og robustheden passer til mange. Der er klubber, der har Valley kajakker med 30 år på bagen.

 

 

 

 

 

 

 

Alting er, som det skal være på en Valley havkajak:

Håndtag, liner og sikringer er monteret dér, hvor man kan få brug for dem. Valley har udviklet og produceret kajakker i lang tid, at man ikke har børnesygdomme på kajakkerne. De er væk. Der er for eksempel kke mere plads bag sædet i cockpittet, end der skal være og det er designet således, at det hurtigt kan tømmes for vand. Det er skabt ud fra erfaring og indsigt over tid. Kajakkerne passer mennesker: Hvis man siger man ikke kan ro kajak efter at have siddet i en Valley kajak – så er det ikke modellen, der er noget galt med
 
- Brian Justesen, Kajak Freak 

 

 

En havkajak i plast kan tåle en mere hårdhændet behandling, de fleste har som begyndere eller vildbasser i bølgerne – genial til rock-hopping. 

Valget af komponenter på kajakkerne fra Valley er i bedre kvalitet, end du ser hos andre producenter af havkajakker i plast.

 

Skruerne er kraftigere, dæksfittings er tykkere – du kan i det hele taget forvente, at sammensætningen i en Valley plastkajak er robust, holdbar og i høj kvalitet. Valley er en havkajak, der er meget populær i klubber, fordi design og robustheden passer til mange. Der er klubber, der har Valley kajakker med 30 år på bagen. 

 

 

3-lags plast er vel 3-lags plast...? 

Det kan umiddelbart se sådan ud, og det kan være fristende at vælge en plastkajak i en lavere prisklasse, når nu begge dele er udført i 3-lags sandwichkonstruktion i plast.

Det er surt at komme på tur og den slags skader på kajakken så sker - det er svært at lave on-the-go: så skal kajakken en tur på værksted.

 

 

Dette er et eksempel på, hvor sprød, skrøbelig og uforudsigelig kajakken kan være, hvis ikke plaststøbningen er præcist og nøje udført

 

 

Kvalitet og pris følges simpelthen ad - og med et gennemtestet mærke som Valley undgår du således ’børnesygdomme’, men sikrer dig en robust havkajak i højeste kvalitet. Lårstøtten fra Valley er gennemtænkt. Den sidder, hvor den skal, kvaliteten er solid og tryg - i et enkelt design. Vi kan ikke sige det nok gange: Valley er den eneste kajak-producent, der laver 3-lags plast, der er eminent: Sandwichkonstruktionen i plasten er enestående. Lårstøtten hos Valley taler for sig selv: den knækker ikke bare lige. Det er tydeligt, at Valley har prioriteret at skabe en kajak, der holder år efter år. 3-lags plast er et godt valg, når det produceres nøjagtigt. 

 

 
 
Komfort - en af Valleys mange signaturer. 

 

Du har ikke følelsen af at sidde i et stort skrummel af en havkajak, når du vælger en kajak fra Valley. Der er tænkt på fleksibiliteten i designet. Særligt sædet i en Valley kajak er værd at nævne.

Der er rigtig mange havkajakroere, der vælger at udskifte det originale sæde i deres havkajak med et sæde fra Valley, netop fordi komforten er enestående.

Det er muligt at indstille både i ryg og sider, så det passer perfekt til dig – og til andre i familien eller klubben, der skal låne kajakken. Herved giver det også mulighed for at have en rigtig god kajak, der passer til flere – eksempelvis i sommerhuset, uden at man går på kompromis med kvalitet, komfort eller anvendelighed. Det er bare federe med en kajak, der er i orden både når det kommer til komfort og design. 

 

Trods et design med rod i 70erne, der stadig er gangbart i dag optimerer Valley løbende design og kvalitet. Et enkelt design i robuste materialer. 

 

Lårstøtten er et af de af de ting, der er forbedret i nyere tid. Den er monteret med en robust 3 punkts fæstning, som er placeret helt korrekt – den sidder et godt sted i forhold til at kunne imødekomme flere brugere med forskellig kropsbygning og størrelse. 

Sædet er rost til skyerne af de, som kender Valleys havkajakker. Komforten er svær at gøre efter – det er fleksibelt og kan indstilles i både længde og bredde, og det giver dig en rigtig god komfort – også på længere ture og flere dage i din havkajak. Her værdsætter man virkelig, at komforten er så højt prioriteret. 

 

Også hvad angår sædet er kvaliteten lidt kraftigere end gennemsnittet – spænder og remme er mere robuste og holdbare. 

Havkajakker fra Valley bliver ikke skæve, når de ligger – generelt set oplever vi at Valley altid holder formen. 

 

 

Bag om Valley: 

 

Britisk stolthed: Valley produceres i Nottingham, England, hvor også de designer og producerer egne komponenter og luger. 

 

 

  • Gennemtænkt og finpudset af erfaring 
  • Kraftig kvalitet – holder i årevis 
  • Passer til mennesker: Oplagt havkajak til både nybegynder, vild leg og klubber 

 

 

Gennem årtierne har Valley også været med til at udvikle mange funktioner, der nu tages for givet på enhver havkajak, reservedel eller støbeteknik. Det er Valley, udviklede et vandtæt lugesystem specielt designet til kajakker og introducerede det forsænkede dækbeslag for at sikre, at sikkerhedsliner forblev på plads.

 

Det er innovativt design, som mange konkurrenter stadig vælger at tilkøbe direkte fra Valley til brug på deres eget design: fordi det er det bedste, det er anerkendt - og det fungerer bare. 

Lidenskaben til at designe og producere nogle af de bedste kajakker til sporten brænder stadig stærkt og tydeligt hos Valley, og fremtiden viser også, at du bør holde øje med innovationen og designet hos Valley. 

Selvom de nøjagtige tal ikke er offentliggjorte – de er hemmelige – er det sikkert og vist at der er produceret mange tusinde havkajakker siden starten i 1970erne.

Kombinationen af mange tusind års udvikling og nutidens bedste materialer giver dig med Valley en havkajak, der kan mange ting og som henvender sig til dig, der har flere ønsker til din havkajak. 

Valley reagerer hurtigt og præcist på styretag og kantninger, og du får en god retningsstabilitet i én og samme kajak. 

 

 

 

 

Alting er, som det skal være på en Valley havkajak: Håndtag, liner og sikringer er monteret dér, hvor man kan få brug for dem.

Valley har udviklet og produceret kajakker i så lang tid, at man ikke har børnesygdomme på kajakkerne. De er væk. Der er for eksempel ikke mere plads bag sædet i cockpittet, end der skal være og det er designet således, at det hurtigt kan tømmes for vand.

Det er skabt ud fra erfaring og indsigt over tid. Kajakkerne passer mennesker: 

Hvis man siger man ikke kan ro kajak efter at have siddet i en Valley kajak – så er det ikke modellen, der er noget galt med.

 

 

- Brian Justesen, Kajak Freak 

 

 

 

Hvilken Valley passer til dig?
 

 

 

 

 

 

g.co/verifyaccount