Content protected by Whocopied.me

Nautiraid Foldekajakker

Nautiraid - Built for expeditions, Made for you

 

Paddle everywhere er Nautiraids slogan  - og den franske stolthed siden 1936 med at bygge de solide foldekajakker, der er holdbare foldbare og ’tålbare’ holdes i den grad stadig i hævd. Du kan smide en af de spændende specialmodeller på nakken og drage ud i verden og se den fra vandsiden - med dit eget grej som du kender og gøre planlægningen og logistikken af din rejse væsentligt forenklet.

Foldekajak er måske ikke for dig – måske er det?
Det er grej for nørder – helt bestemt. Det er helt genialt til den lille gruppe kajakentusiaster, der elsker at rejse, som er helt i deltaljegraden med det grej, der skal med på turen og som går op i friheden i at kunne smide alt hvad man skal bruge på sin tur på nakken og tage videre.
Nautiraid er ikke for alle kajak freaks, det er helt rigtigt– men det er fedt for de få, der brænder for kombinationen af frihed og den åbne verden - og spontanitet.
Du kan kombinere det hele: Fly, tog, taxa – videre: The world is your oyster. 
Forestil dig at du booker en flybillet til Canada for at se landet fra vandsiden. Der kan være mange led i din planlægning, der kan springes over, hvis du ikke skal leje grej, kajak, udstyr booke transport osv. på forhånd, men tage det som du kommer frem - du er ikke presset af en tidsplan på samme måde, som hvis du skal korordinere med bookinger - der kan og vil ofte ske uforudsete ting under vejs - eller du får spontant lyst til ændringer, blive længere på et sted. Din frihed er på dén måde større.
Nautiraid er perfekt til dig, der rejser og prioriterer kærligheden til enkeltheden og friheden. En foldekajak er enkel i sit design, det er givet, fordi den skal kunne klappes sammen – det avancerede er jo netop muligheden for at kunne minimere den til rygsækstørrelse.
Friheden og enkelthed er nøgleord
Denne kajak kan åbne verden på en helt ny måde for dig, der vil ud i verden og se det hele fra vandsiden. En foldekajak står for enkelthed – både i design, i sit udtryk, i brugbarheden og også når det kommer til planlægning og logistik i din rejse med kajak ud i verden.


Der er en frihed i at kunne gribe kajakken og tage den på ryggen – det giver også muligheden for at kombinere vandreture i kuperede terræner på en mere enkel måde end hvis man eksempelvis skal kombinere sin rejse med billeje – i stedet for at skulle bøvle med planlægning hvor bilen sideløbende skal hentes og stå klar dér, hvor man hopper op af kajakken igen. I stedet kan man så klappe kajakken sammen og vandre eller hoppe på offentlig transport. Mulighederne er flere – og friheden større.
En foldekajak er også let at have i bagagerummet herhjemme i Danmark og hurtigt klappes op, hvos man kommer forbi vand man spontant lige får lyst til at komme i. Du kan padle hvor det passer dig.
Kvalitet – Nautiraid er en kvalitet af foldekajakker som hidtil ikke er set i Danmark.

Kajak Freak fik øje på dem på Paddle Expo 2019 og blev vildt forelskede i den frihed og kvalitet Nautiraid repræsenterer. Vi er meget stolte af at være skandinavisk forhandler af Nautiraids foldekajakker. Vi ser også tydeligt interessen for foldekajakkerne i butikken: Der ligger en XX fremme og det er den første vores kunder rører ved, når man kommer ind i butikken – hvad er dog dét for én??.
Kvaliteten er kompromisløs og ufravigelig – der er mange års erfaring bag brandet.
Kajakkerne er robuste og så solide, at de også er kendt og elsket af blandt andet militære specialstyrker både her i Danmark og udlandet, som bruger dem professionelt – med andre ord: De kan virkelig holde til en del.
Kajakkerne er håndlavede, håndsyede, og limet i hånden for at sikre helt perfekt pasform på hver enkelt kajak.
Nautiraid er et stolt firma som har erfaring indenfor sit felt siden 1950erne – og derfor er børnesygdommene er derfor for længst forsvundet.
Skin on frame:
Tæt på det originale.
Når du sidder i en Nautiraid foldekajak får du udover ’klap sammen og rejs’ muligheden også den skønne ’tilbage til rødderne’-følelse på din rejse som minder om den originale eskimo-oplevelse i rå-heden i både designet og minimalismen i materialet.
Når det kommer til designet af Nautiraids design er loyaliteten overfor det autentiske og originale overholdt. Du får en lækker ’skin on frame’ oplevelse med Nautiraids kajakker. Materialerne er på samme måde gennemtænkte og kompromisløse – der er anvendt asketræ i stedet for aluminium, fordi det meget bedre tåler eksempelvis saltvand og sollys og er bøjeligt og fleksibelt.
 


side 3 billede


Hvorfor ikke bare vælge en oppustelig kajak?
Nautiraid-kajakker giver dig det bedste fra begge verdener:
Du får stivheden fra kontruktionen og så er de stadig lige så
praktiske som en oppustelig kajak.

Der findes et væld af foldekajakker på markedet og de fleste modeller og mærker henvender sig til sol og sommer og er særligt 
gode til nybegyndere. Nautiraid har specialiseret sig ved at udvikle foldekajakker, som også imødekommer dig, der ikke vil gå på kompromis med funktionaliteten, kvaliteten og seriøsiteten i godt og gennemtænkt design, som optimerer turen i en sammenklappelig havkajak.
Nautiraid har fokuseret på at skabe et design, der optimerer og styrker ydeevnen uden at foldekajakken bliver besværlig at samle eller transporter – og ydermere have et skærpet fokus på komfort og ergonomi, som især er vigtigt for dig, der vil på de længere ture og måske også ønsker mere udfordrende vand.

Nauturaid har itænkt en fornuftig stabilitet uden at gå på kompromis med længde og farten – som ofte er foretrukket af den erfarne ambitiøse padler. Foldekajakker fra Nautiraid er som sagt særligt til længere ture, og derfor er der i designet prioriteret at skabe plads til grej og udstyr.

Det er let og ubesværet at opleve verdenen fra vandsiden med din foldekajak. Vi anbefaler, at du lærer kajakken at kende hjemme inden rejsen, så du kender foldekajakken og hurtigt kan samle den, så du er på vej.

Funfact: Design der holder og imponerer helt ind på land:
Den franske designer Phillippe Starck så en dag Nautiraids kajakker og lavede en af de klassike modeller om til en lampe - det gjorde han da meget godt, hva?:


side 5 og 6 billede

g.co/verifyaccount