Content protected by Whocopied.me

Oppustelig flyder til grønlandsåre | Sikkerhed på vand

STOR GUIDE: Paddlefloat til Grønlandsåre - Derfor:

 

Hvad gør du, hvis du ryger i vandet fra din havkajak? - Har du en plan B? Med en flyder, der passer til din grønlandsåre går du ikke  på kompromis med sikkerheden. 

Hvorfor skal du have den nye oppustelige paddlefloat fra KajakFreaks egen produktinje?

Jo, nu skal du høre..

 

 

Paddlefloats til grønlandspagajer er mere end blot et redskab; De er din sikkerhed, din redningsvest på vandet. Her får du kombinationen af kontrol, stabilitet og redning, som passer til din pagaj. Her er, hvad en pålidelig paddlefloat bringer til bordet.

 

Når det handler om sikkerhed på vand er det vejr og vindforhold som er det essentielle at have fokus på - Der findes rigtig gode apps til at informere dig herom inden du går på vandet. Herudover er det især også vigtigt et tjekke dit udstyr løbende: Når du bruger dit udstyr slides det løbende og derfor skal du også sikre dig at standen er i orden - skifte det ud og opdatere ind imellem, eller reparere, hvis det er muligt. Det er en virkelig god vane at få indlagt at gennemgå grej og udstyr løbende, så du VED at dit udstyr er som det skal være. Det kan nemlig også mørne over tid ved at ligge uden at blive brugt. 

 

Kend dit grej:

Brug det og øv dine selvredningsmanøvrer løbende så du altid er bevidst om at du kan de manøvrer du har brug for - det give en tryghed og sikkerhed når du tager på vandet. HVIS du ender på vandet er det gode valgt at have en flyder der passer til den pagaj eller åre du har. 

 

LÆKKERT GENNEMTÆNKT DESIGN - SÅ ER DER STYR PÅ SIKKERHEDEN

 

 

 

 

 

 

Kajak Freaks Oppustelige Flyder det ideelle valg! Vores flyder er designet specifikt til at passe til grønlandspagajer, og vi har gjort os umage for at sikre, at den passer til forskellige skafttykkelser og bladformer.

 

Optimalt designet til grønlandspagajer: Vores flyder er lang og smal, hvilket gør den i stand til at nå op omkring håndtaget på din pagaj. Dette giver en perfekt pasform og en solid fastgørelse omkring skaftet.

 

Kajak Freaks oppustelige pagajflyder bliver på din pagaj - DEN FALDER IKKE AF:  

 

 

Den BLIVER på pagajen- Det har vi sørget for: den falder ikke af under en redning, for som den eneste model på markedet har denne flyder en sikring, der netop fæstner flyderen til pagajen, så du kun skal fokusere på dine manøvrer og komme godt og sikkert retur i kajakken. Dit udstyr kan du stole på.

Vi forstår, at der er mange forskellige varianter af skafter på grønlandspagajer med varierende tykkelser og bladformer. 

 

 Med vores flyders justerbare snor og låsekrog kan du nemt justere,  så den passer til din pagaj.

 

Dette er den eneste variant på markedet som sidder helt fast og ikke flyder væk.  

 

KUN hos KAJAK FREAK 

 

 

 

 

 

Sikkert fæste: Takket være den fulde dækning af pagajbladet sidder vores flyder sikkert fast når du skal bruge den hele redningen. 

 

Dobbelte kamre for ekstra tryghed: Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Vores grønlandspagaj-flyder er udstyret med dobbelte kamre, så hvis den ene svigter, har du sikkerhed i det andet - der er altid et luftkammer der virker, når du vælger en dobbeltkamret flyder til din pagaj.