Content protected by Whocopied.me

Aquarius Sea Lion

 

Aquarius Kajakker – Erfaring, fornuft og innovation kombineret med nyeste designteknologi.

 

Der er truffet rigtig mange gode valg, da Aquarius skabte denne linje af havkajakker: Kompromisløs kvalitet, håndværk, model, design, siddeegenskaber, materialevalg – det hænger sammen i på en helt unik måde:

Det, der udgør alle de gode egenskaber som Sea Lion består af. Kvaliteten er enestående - Aquarius Sea Lion leverer dét enhver havkajakroer drømmer om. 

 

Alle Aquarius kajakker er lavet i carbon/kevlar og glasfiber – og kork. Det gør kajakken meget mere fleksibel. Sea Lion er vacuumstøbt og varmehærdet - det skaber en mere stiv, stærkere og samtidig utrolig let havkajak: 21 kg!

Stærkt og samtidig fleksibelt.

 

 

Fibrene og denne konstruktion er vi vilde med fordi:

  • Fibrene gør kajakken fleksibel og kan tåle flere slag uden at lave et hul.
  • Kajakken skal føles stiv og hård: Jo mere stiv en kajak er – jo mere kropsenergi reagerer den på. Det betyder også, at når det kommer til manøvrerbarhed er Aquarius overlegen i sit design af havkajakker.  
  • Aquarius har kork imellem lagene – og kombineret med carbon/kevlar og fiber afstiver det båden og bidrager samtidig til bådens fleksibilitet.
  • Kombinationen af carbon/kevlar med højkomprimeret kork gør Aquarius Sea Lion til en robust ’stiv’ havkajak, som samtidig er mere fleksibel og tilgivende overfor eventuelle slag. Det giver sig og bevæger sig – modsat til eksempelvis skum eller andet materiale, der skulle bidrage til letvægt, ville man være tvunget til at gå på kompromis med fleksibiliteten. Her får du begge dele. Denne kombination, som Aquarius har udviklet, gør havkajakkerne på én gang stærkere, fleksible og mere slagfaste  

 

 

Med Aquarius’ Sea Lion vil du opleve en havkajak med god stabilitet, og så er den let: Sea Lion LV vejer kun 21 kg 

 


 

 

Sea Lion, Sea Lion LV & Sea Leopard: Én stor familie 

Aquarius Havkajakker - Der er også en til dig! 

 

Designet af denne type havkajak er så godt, at Aquarius har valgt at lave tre versioner, som er identiske, men med hver sin størrelse, således, at så mange kropstyper som muligt får gavn af det fede design. 

 

Det kan opdeles således: 

Sea Leopard: Ekstra Small / Medium - Til roeren på 50-75 kg 

Sea Lion LV : Medium / Large - Til roeren på 70-90 kg 

Sea Lion : Large / Xlarge - Til roeren 70 - 100 kg  

 

Det er altså muligt at få glæde af en havkajak med helt enestående design for mange vægtklasser. Gør dig selv en stor tjeneste og besøg butikken - Her er du meget velkommen til at sidde i dem alle og mærke efter, hvilken af dem der passer perfekt til dig - eller tag den med på vandet. 

 

Byggeteknisk:

Der er ikke foretaget små ’genveje’ eller sparet på de holdbare løsninger – som netop gør, at Aquarius’ havkajakker er topkvalitet og førende i sin liga. 

De fleste havkajakker består af to stykker, der samles ovenpå hinanden – og så er kajakken samlet.

Aquarius havkajakker har en samling, som minder om en fals. Der får den en grundig sammenlimning og kantbånd afsluttet med topcoat – kompromisløs, robust løsning i højeste og bedste kvalitet.

Denne intelligente samling giver en stærkere råstyrke, når man ser på bådens kontrukton, totalt set.  Aquarius Sea Lion har Smarttrack fodsystem. Her er Aquarius også kompromisløse med kvaliteten.

Smart Track fodstøtte giver dig en fantastisk komfort, som samtidig giver dig hurtigste og letteste mulighed for indstillingsændringer. Smart Track fodsparket kan justeres, mens du sidder i kajakken. Du skal altså ikke op og ud af kajakken for at skifte position – hvor smart er det ikke lige?  

Fodsystemet og lårstøtten giver dig sammen en god kontakt og kontrol med din Sea Lion.

 

 

 

 

Sea Lions Cockpit:

Sea Lion har et solidt cockpit – det er gennemtænkt helt ned i mindste detaljer: Det har helt bevidste mål og afstand mellem de elementer, der skal spille sammen for at give dig den bedste kajakoplevelse, for ikke at glemme kontakt og kontrol over din havkajak. Da Aquarius designede Sea Lions cockpit, er det tydeligt at se, at intet er her overladt til tilfældigheder og spontanitet: Sea Lions cockpit er skabt ud fra en stor mængde erfaring og med tanke på, hvilken type havkajak den skal være.

Sea Lion har nøglehulscockpit – keyhole. Det er relativt lille, men virker stort, grundet formen, som også lægger op til at man let kan komme ned i sin havkajak. Det er let at trække ben i og ud af kajakken. Designet af cockpittet er udviklet gennem længere tid og der er sat enorme mængder af tid og arbejde på at skabe det ultimative cockpit: ikke en millimeter for meget eller for lidt. Det har lønnet sig for Aquarius, da de skabte Sea Lion – det er gennemtænkt og udarbejdet til perfektion.

 

 

Eminent siddekomfort

Noget af det særligt vigtige at få mærket efter og prioriteret, når du køber en ny havkajak er hvordan du sidder i den. Siddekomforten er ekstremt vigtig, fordi du måske skal sidde der i længere tid - og i hvert fald have muligheden for at kunne være i kajakken så lang tid, som du har lyst, uden at blive unødigt øm i kroppen.  

Sædet på Aquarius' havkajakker er gennemtænkt og formet, så din krop får bedste kontakt med kajakken. Når du sidder i kajakken vil du opleve, at det føles, som kajakken er støbt til dig – og det er det også. Rygstøtten er et bredt bånd, der støtter lænd og ryg lige præcis der, hvor du mest har brug for at have ekstra støtte, når du padler. Sædets kontruktion er udtænkt og designet sådan, at du samtidig har optimal bevægefrihed under rul, leg og kantning osv.. 

Sædets bund er udformet med riller, så der er sikret mest effektive lufttilførsel. Det gør, at du ikke sidder i en vandpyt i dit cockpit. Rillerne gør, at varme, fugt og vand løber fra sædet. Der er altså tænkt på ventilation – mange andre mærker fremstiller havkajakker med et limet sæde, og her er der desværre ikke indtænkt, at kroppen afgiver varme, som skal ledes væk. Siddekomforten er enormt vigtig at få testet af, når man skal vælge sin havkajak – og her er Sea Lion i front.  

 


 

 


 

 

Aquarius Sea Lion - Materialer

Alle komponenter på havkajakken Sea Lion – Luger, skeg, lugearmene, gummiringen til lugerne – kommer som standard fra finske Kajak Sport, som er førende producent på sit område. Her er valgt den bløde lugemodel – den er fleksibel og blød i kvaliteten, og det gør den let at arbejde med og på- og afmontere.

 Foretrækker du en anden type luge, skeg mm. er det selvfølgelig muligt at tilvælge dette.

 

Top coat – Den yderste glasur

Heller ikke på top coat går Aquarius Kayaks på kompromis med kvaliteten. Der er stor forskel på, hvilken top coat der anvendes: her er igen valgt bedste top coat på markedet. Aquarius har brugt lang tid på at finde den helt perfekte tykkelse på laget af Top Coat. Det sikrer holdbarheden og skåner din kajak i det hårde havvand på bedste vis.  

 

 

Ansvar og kvalitet følges ad hos Aquarius – Håndværk og know-how er ingredienserne.  

 

Ansvarlighed for sine medarbejdere giver en stabil kvalitet man kan regne med. Alle medarbejdere hos Aquarius er fornuftigt aflønnede, og det betyder, at der er sjælden eller ingen udskiftning af medarbejdere. Når de samme medarbejdere år efter år producerer Aquarius’ havkajakker bidrager det til den høje kvalitet, som Aquarius nægter at gå på kompromis med: Det er erfarne, dygtige håndværkere, der skaber havkajakkerne – og det ses og mærkes tydeligt.

Kajak Freak har besøgt fabrikken – her er gode og ordentlige forhold og det er tydeligt, at Aquarius passer på sine dygtige medarbejdere – og det skaber havkajakker på topniveau.

 

 

 

5 i 1 'eren - Bedste bud på en allround havkajak 

 

Egentlig vil vi helst sælge dig 5 kajakker: En til surf, en til rul, en til langtur, en til kap og en, der kan lidt af det hele.

5 kajakker er mange at have – og de fylder også en del, hvis man skal have dem derhjemme.

Aquarius Sea Lion er en performance kajak – Den kan på en fornuftig og sund måde udfordre og udvikle dig. Den er god at styre, lave rul, surf, som turkajak og til teknik.

 

Med en Sea Lion vil du sidde i en havkajak, som kan møde rigtig mange af de behov, som du ellers skal fordele på 5 havkajakker.

Skal du udvælge dig én kajak i stedet for 5 – er Sea Lion et rigtig godt bud. Den er hurtig, god kant – du kan let styre den med kroppen. 

 

En livlig kajak er da det samme som ustabil kajak?

Nej, Sea Lion kan kategoriseres som bevægelig – fordi den reagerer efter dine bevægelser og lytter til din krop: En Aquarius Sea Lion er en både primær og sekundær stabil havkajak

 

Havkajakken har et godt spring – den er bananformet, så her er der både fokus på fart og manøvredygtighed. Sea Lion fra Aquarius Kayaks er en snild hurtig kajak, der hører efter.  Dæksliner – de er gennemtænkte: sænket – lige som lugerne og det gør det lettere at komme op på kajakken uden at hænge fast eller flænse dit tøj.  Dette er havkajakken til dig, der er startet op på kajak – har måske været på dit første introforløb - eller som i forvejen kender de basale ting. Sea Lion er også til dig, der vil ud på vandet – og bruge det du kan – og samtidig udvike dine evner – du vokser og udvikler dig med denne havkajak.

 

 


Specifikationer: 

Sea Lion kommer med klassiske kvalitetsluger fra Kajak Sport: Oval agterluge, lille dagsluge bag cockpittet, front håndluge og rund frontluge.

 

Sea LionVelegnet til padler på 70 -100 kg.

Længde: 525 Bredde: 54 Vægt: 23 Cockpit: 82 x 44

 

 

Sea Lion LV: Velegnet til padler på 70-90 kg 

Længde: 525 Bredde: 54 Vægt: 21 Cockpit: 82 x 44

Sea Leopard: Velegnet til padler 50-75 kg 

Længde: 497 Bredde: 53 Vægt: 20 Cockpit: 82 x 44

Fås i farverne rød, orange og grøn

 

 

Se flere havkajakker fra Aquarius her 

 

Se også vores udvalg af 

 

 

g.co/verifyaccount