Content protected by Whocopied.me

Brug Faciliteterne

Kajak Freak Videnscenter - For dig

Ved du, hvor fede faciliteter der er under vores tag?

 

Og ved du, at de kan bruges af dig? Din klub? Til events, arrangementer, kurser, klubaftener… you name it… Kajak Freak er for Kajak Freaks. Kajak Freak er dit hus som du er velkommen til at benytte.

 

 

 

Konferencelokalet

Oplagt til alt lige fra kurser, undervisning, klubarrangementer, tema og fokus- dage. Her er vi udstyret med alt hvad du kunne ønske dig af AV-udstyr og møblement, så de fleste typer af arrangementer kan gennemføres på en skøn og effektiv måde uden, at der mangler noget, når det kommer til fremvisning, komfort eller undervisningsmaterialer.

 

Vores kursus- og konferencelokale er oplagt både til mindre og større forsamlinger. Perfekt til klubber, intensive kurser og foredrag. 

 

 

Testpool

– oplagt til både undervisning, kurser, fremvisning, test af kajakker, grej og udstyr – sjov og spas. Den populære pool er et godt og effektivt islæt som kan samle både store og mindre grupper om netop det vi alle brænder for: Vandsport, uden at vi skal slæbe en masse ned til havet – vi kan teste og afprøve meget og hurtigt af på en grundig måde, hvor alle er samlede og samtidig kan snakke og sparre om produkter, kajakker og udstyr rundt om poolen.

 

 

Terrassen

Er også populær – både til spise, hygge og undervisning. Her er tidligere undervist i Yoga for Kajak Freaks, været fællessang, grillaftener, perfekte afslutninger på firmaarrangementer og opstart på en skøn dag med morgenmad inden roture og klubdage i huset. Mulighederne er mange – og der er plads til mange og højt til himlen.

 

Plænen

Oplagt til lige at smække et telt op til overnatning, til øvelser eller lige at flade ud i en pause, hvis du har brug for det efter et spændende kursus – samtidig kan du nyde udsigten. Den er nemlig flot.

 

 

 

 

 

Foyeren 

- Som egentlig også er et lokale - endda et skønt lyst et - er også ofte brugt til samling, undervisning, kurser, træning og meget andet. Midt i huset og med skønne rammer – kajakkerne, grejet og udstyret – og havudsigt som omgivelser. Det er da den skønneske inspiration for freaks som os, ikke?

 

 

Kajak Freak ligger lige i Vandkanten - tæt på Handbjerg Marina og

let oplagt sted i forhold til en skøn tur til Venø - der er ofte mulighed for at du kan tage

på sælsafari i kajakken 

Vi har på marinaen vores egen ponton til isætninger af kajakker. 

 

 


 

 

 

Skal vi lege?

 

Vil i lege sammen - på kursus - holde et arrangement sammen eller fyre den af på anden vis - giv den gas og skriv til os - så finder vi på noget. 

 

 

 

Sådan starter alt det sjove: 

 

Skriv til os her: 

 

mail@kajakfreak.dk

 

Fortæl evt. lidt om hvad du har i tankerne - så kontakter vi dig, så snart vi kan. 

 

 

 

 

Kajak Freak har for dig skabt

 

  

Videnscenter for Vandsport

 

 

 

 

Det har ikke været muligt uden gennemførelse og støtte gennem det 2- årige FLAG-projekt i perioden 06.2019-06.2021

 

Nyt liv i fabrikken - meget mere liv på vandet og i naturen

g.co/verifyaccount