Content protected by Whocopied.me

2021 er det virtuelle år - Lad os gøre det godt! 

 

Vi er SÅ klar til at mødes ved poolen til en go' kajak-snak med dig!

 

Det bliver desværre først 'som det plejer' i 2022. Imens kan vi præsentere dig for skønne tilbud og alle de muligheder, der er at hente som Kajak freak: Der er masser at hente her inden sommersæsonen og I sommerferien - og vandet ligger her jo altid HELDIGVIS! Sommerferie og sommer bliver det også i år - og vi har masser af forslag til, hvordan du kan få den bedste sommer i år.  

 


 

Kanoferie: En oplevelse i vil huske i mange år:

 

 

 

Zen på Storå: Nyd solen - Familietur på Storå

Det er oplagt at tage på sommerferie i Danmarsk smukke naturomgivelser - vi har det faktisk lige udenfor døren. Vi har gjort det let for dig og din familie, vennerne, din foretrukne makker eller eneste ene - eller solotur. På vores kanoside finder du en masse infomateriale - lige fra kanokort med tidsestimat, kanopladser og forslag til ture på alt fra et par timer til flere dage. En kanotur møder mange behov - de sjove, de hyggelige, og mest af alt nærværet og samværet i naturen på den helt unikke måde, hvor der skrues op for alt det skønne i omgivelserne som indbyder til ro, ferie og hygge. 

 

Der er ingen larm, ingen wifi, kun rendyrket natur og hygge. 

Oplev solopgang og solnedgang ved Storå. 

 

Tag på familietur på Storå; Her kan alle være med, ung som gammel. 

 

 

Er det udstyr til kajak du søger?

- Så har vi også grej og udstyr til dig: Vi har en hel kategori fyldt som du er meget velkommen til at boltre dig i: 

Det er jo faktisk vores spidskompetence, og det vi er mest kendt for. 


- Og det stopper ikke der:

I år har vi et fedt samarbejde med nok Danmarks bedste og mest ambitiøse kajakskole Trekantens Kajakskole, som har smamensat et virkelig spændende program til dig, der har sat snuden op efter at rykke dig nogle sømil og komme ud over rampen med det du allerede kan - eller måske har du nu besluttet dig for at komme i gang? Begge dele er muligt  med Trekantens Kajakskole. De er nemlig helt eminente til både dig, der er ny og dig, der i forvejen er vildt go - de gør dig endnu bedre! Der er masser af muligheder for fede forårs og sommerferieaktiviteter på vand - også selvom det bliver inden for landets grænser. 

 

Kurser til nybergynder - IPP1 + 2 

IPP 2 Instruktør kursus 

Ipp3 Havkajak Fortsætterkursus

Guidede ture 

 

Hos Kajak Freak tilbyder vi ligeledes spændende samarbejder med virkelig spændende personligheder, der kan skabe helt unikke minder for både virksomheder, der ønsker et event som 'rystesammen-tur', udvikling eller en sommerfest der skal nå op på et lidt federe og højere actionplan, som i vil snakke om år frem i tiden. 

Det kan også være privatarrangementer hvor i hopper over de sædvanlige bowling og gocartture - men stadig vil have lidt fart og grin med på dagen.

 

 

 

g.co/verifyaccount