Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ Hvem er Mr.Freak Vis som: ListeGitter

Hvem er Mr.Freak

 
Den lille glade fyr på det gule skilt har vi valgt at kalde Mr. Freak. Han er vild med kajak og har været det, siden han som 12-årig kom ind under kajakklubben Pagajs vinger. Her er han opvokset. Først som konkurrence roer med træning 7 dage i ugen, og siden som pioner inden for mange andre kajaktyper.

Mr. Freak er nok mere kajakroer, end han er sportsmand og har altid sat en stor ære i at kunne kontrollere alle typer kajakker under alle forhold. Mange vil nok betegne Mr. Freak som et stort legebarn, for hvilken mening er der med at kunne stå på et ben i en racerkajak – lige bortset fra tilfredsheden med, at det kan lade sig gøre.Efter flere år som formand for Kajakklubben Pagaj, fandt Mr. Freak sin plads for alvor som børnetræner i Pagaj, her kunne han give lysten til kajak videre til nye kajakfreaks, der senere blev blandt Danmarks bedste padlere inden for både kapkajak og whitewater kajak. I 2003 blev Mr. Freak kåret som årets ungdomstræner i Holstebro.

Han elsker vand og jo mere vand desto bedre og jo større bølgerne er desto sjovere synes Mr. Freak, det er. Derfor har whitewater kajak også altid været hans favorit, fordi det er meget teknisk og fyldt med aktion.

Efter flere år som fuldtidssælger for importøren af kendte kajakmærker, som bla. Prijon, Nrs, Reed, Aquapac, Rainbow, og Smartwool. I 2009 fik han selv lyst til at åbne sin egen butik – og hvad var mere naturlig end at kalde den KAJAK FREAK.dk ? 

 


 

KAJAK FREAK - Prins Buris vej 41A, Mejdal - 7500 Holstebro - Telefon 20 58 69 34 - E-mail mail@kajakfreak.dk - CVR 31831881
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortMobilePay OnlineViaBill

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside